استرینر
استرینر و کاربردهای آن

همه چیز درباره استرینر

در این مقاله قصد داریم به استرینر و کاربردهای آن بپردازیم. استرینر‌ یکی از بخش‌های جدا نشدنی از شیکرها هستند.

استرینرها به گونه ای طراحی شده اند که از رد شدن ذرات درشت شیکر به داخل لیوان جلوگیری می‌کنند. پیش از اینکه بخواهیم به استرینر و ویژگی‌های آن بپردازیم باید به این نکته مهم توجه داشته باشید که برای گرفتن تمام ذرات ریز نوشیدنی نمی‌توان از استرینر استفاده کرد.

استرینرها فقط ذرات درشت را صاف می‌کنند. اگر بخواهید نوشیدنی خودتان را زلال کنید باید از فاین استرینر استفاده کنید. زمانی که نوشیدنی خودتان را دوبار استرینر کنید نوشیدنی بسیار زلال خواهید داشت.

استرینر چیست؟

استرینر یکی از لوازم بار سرد است که در کافه و کافه داری اهمیت بسیار بالایی دارد. استرینر وسیله ای فلزی است که باعث میشود یخ به مواد اضافه درون نوشیدنی شما نفوذ نکند. در واقع همچون صافی عمل می‌کند که می‌تواند ذرات درشت را صاف کند.

بخشهای استرینر

در استرینر سه بخش اصلی وجود دارد. استرینر وسیله ای فلزی است که به طور کلی دارای سه دسته اصلی است شامل‌ هاتون، ژولپ و فاین.

اگر بخواهید استرینر مناسبی را انتخاب کنید باید به موارد بسیار زیادی توجه داشته باشید. مهمترین نکته این است که استرینر‌ها مکمل یک وسیله دیگر محسوب می‌شوند.

با استفاده از استرینرها می‌توانید کارهای منحصر‌به‌فرد گوناگونی را انجام دهید نه تنها برای صاف‌کردن بلکه برای سایر موارد نیز استرینرها کاربرد بسیار زیادی دارند. در ادامه هر کدام از این بخش‌ها را برایتان ارائه می‌دهیم.

صافی ‌هاتورن

اولین دسته استرینر‌ها، استرینر‌ هاتورن می‌باشد. این ابزار کاملاً ضروری است و شما به راحتی می‌توانید در هر باری پیدا کنید. این ابزار برای سرو نوشیدنی اهمیت بسیار زیادی دارد. هرچند که از تولید شدن این گونه استرینر‌ها مدت زمان کوتاهی می‌گذرد اما توانسته است انقلابی بسیار بزرگ را برای دنیای نوشیدنی‌های گرم و سرد ایجاد کند.

وجود‌ هاتورن در یک بار و کافه اهمیت بسیار زیادی دارد. بسیاری از نوشیدنی‌هایی که امروزه میخورید بدون استفاده از این صافی بدون شک طعم بسیار متفاوت تری خواهند داشت.

استرینر رزگلد

ویژگی‌های صافی ‌هاتورن

استرینر‌ هاتون طراحی منحصر به فردی دارد و از ظاهر شیک نیز برخوردار است. ‌هاتورن به گونه‌ای طراحی شده است که هیچگونه قفلی بر روی آن وجود ندارد و به راحتی بر روی هر نوع شیکری قرار می گیرد.

آنچه که باعث محبوبیت استرینر‌ هاتون شده است راحتی کار کردن با آن است. در این صافی‌ها یک دسته دو اینچی وجود دارد و دو یا چند تکیه گاه نیز برای قرار گرفتن بر روی لبه شیکر طراحی شده است.

هاتورن چگونه کار می‌کند؟

در واقع صافی ‌هاتورن صفحه‌ای است که با استفاده از تکیه گاه‌ها بر روی شیکر قرار می‌گیرد و با وجود شیارها و سوراخ‌هایی که در خود دارد از ورود ذرات درشت جلوگیری می‌کند.

در صفحه صافی‌ هاتورن دو زبانه خم شده به سمت پایین مشاهده می‌شود. با وجود اینها فنرهای استرینر می‌توانند به راحتی حذف یا جایگزین شوند. یکی از مهمترین نکات هنگام خرید استرینر تراکم فنر‌های آن می‌باشد هرچه فاصله بین سیم‌ها کمتر شود نوشیدنی شفاف تر میشود.

چگونه از استرینر هاتورن استفاده کنیم؟

استرینر کار بسیار ساده و آسانی میباشد اما دلیل بر این نمی‌شود که این کار را با عجله انجام دهید؛ در اینصورت کار شما فایده ای نخواهد داشت.

برای استفاده از صافی‌ هاتورن باید صافی را بر روی دهانه شیکر قرار دهید. سپس آن را فیکس کنید و استرینر را بگونه‌ای قرار دهید که مزاحمتی ایجاد نکند.

از دست دیگر خود کمک بگیرید و شیکر و استرینر را روی آن مهار کنید. در مرحله آخر نوشیدنی که درونش که وجود دارد را از صافی عبور داده و به لیوان منتقل کنید و آن را میل نمایید.

صافی ژولپ

ژولپ از جمله استرینر‌هایی است که به صورت تخصصی اولین صافی خانواده کاکتیل محسوب می‌شود. کارکرد اصلی این استرینر صاف کردن یخ موجود در نوشیدنی‌ها میباشد.

استرینر ژولپ در قرن نوزدهم بسیار مورد توجه قرار گرفت. بعد از گذشت مدت زمانی این صافی‌ها کمتر مورد توجه قرار گرفتند و با وجود صافی‌های جدید ابزار‌های نوظهور جای آنها را گرفتند اما با این حال باز هم می‌توانید در بسیاری از بارتندر‌ها این نوع صافی‌ها را مشاهده کنید.

زمانی که نوشیدنی خود را در میکسینگ گلس آماده میکنید باید آن را از این صافی‌ها عبور دهید. زمانی که از این صافی استفاده می‌کنید نوشیدنی شما شفاف می‌شود در حالی که اگر بخواهید از‌ هارتون استفاده کنید نوشیدنی کدر خواهید داشت.

استرینر ژولپ

ویژگی‌های استرینر ژولپ

استرینر بار سرد ژولپ ابزاری مانند قاشق گود است که در درون آن حفره‌های ریزی وجود دارد که از آنها فقط مایعات می‌توانند عبور کنند؛ به همین دلیل مواد جامد بزرگ و یخ صاف می‌شوند.

برخی از صافی‌ها حالت بیضی شکل دارند. در این صورت با میکسینگ گلس‌ها کاملا مناسب هستند و می‌توانند مورد استفاده قرار بگیرند.

صافی صدفی

نوع دیگری از صافی‌ها شکل صدفی آنها میباشد. این صافی‌ها سازگاری کمتری دارند با لبه‌های شیکر دارند و صافی صدفی باعث لبریز شدن مایع از درون آن می‌شود.

استرینر صدفی از سوراخ‌های یک شکل به صورت یکنواخت پر شده است. زمانی که از این استرینر استفاده میکنید باید به میزان سوراخ‌های آن توجه داشته باشید.

صافی با شبکه‌های ریز

دسته دیگری از استرینر‌ها صافی‌هایی هستند که دارای شبکه‌های ریز می‌باشند. در بسیاری از موارد از این صافی‌ها برای جلوگیری از عبور جسم جامد به درون لیوان استفاده می‌شود در واقع این صافی‌ها همچون صافی دوم مورد استفاده قرار می‌گیرند.

صافی سیو

این صافی‌ها از جنس فلزی هستند و سر آنها شبیه کاسه است. برای هر باری داشتن صافی سیو اهمیت بسیار زیادی دارد با استفاده از آنها می‌توان مایعات را صاف کرد یا حتی برای الک کردن مواد پودر نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. شاید صافی‌های سیو را در شیرینی پزی‌ها مشاهده کرده باشید.

بهترین شکل این صافی‌ها شکلی است که دسته فلزی و عایق دارد و در مقایسه با صافی با دسته پلاستیکی بهتر عمل می‌کند.

هنگام خرید استرینر همواره باید این نکته را مورد توجه قرار دهید که جنسی را انتخاب کنید که دسته فلزی داشته باشد.

نتیجه گیری و جمع‌بندی

برای صافی‌ها می‌توان اقسام و موارد بسیار مختلفی را نام برد به عنوان مثال الک با شبکه متوسط، الک با شبکه ریز، الک با شبکه فوق ریز و فاین استرینرها از جمله استرینر‌های پرکاربرد محسوب می‌شوند که هر کدام از آنها دارای ویژگی‌ها و مزایایی است.

هنگام استفاده از استرینر باید حوصله به خرج داده و این کار را با دقت بسیار زیادی انجام دهید. همچنین سعی کنید استرینری خریداری کنید که دسته فلزی داشته باشد.

بنر اینستاگرام