آموزش باریستا
دوره آموزش کاربردی قهوه و باریستا

دوره های تخصصی آکادمی پریمیر

آکادمی پریمیر بخش آموزش گروه رُست اند رِست است. این آکادمی اقدام به برگزاری دوره های تخصصی آموزش باریستا و کافی شاپ می نماید.

تمامی دوره های آکادمی پریمیر به صورت ورکشاپ عملی هستند. یعنی هر هنرجو به صورت عملی با دستگاه ها و دم افزار ها تمرین می کند و تمامی آیتم های آموزشی در کلاس را آماده خواهند کرد.

دوره هایی که در حال حاضر در این آکادمی برگزار می شوند به شرح ذیل است:

دوره کاربردی باریستا

دوره جامع آموزش باریستا و کافی شاپ به شما کمک میکند تا مهارت و اعتمادبنفس لازم را جهت کار در کافه به عنوان باریستا به دست بیاورید. مجموعه اطلاعات طبقه بندی شده و بروز و ارائه آموزش آکادمیک باریستا مطابق با سرفصل های روز انجمن تخصصی قهوه SCA در کنار کار عملی با تجهیزات حرفه ای و تخصصی در یکی از بهترین و به روز ترین کلاس های آموزش جامع کافی شاپ شما را آماده ورود به بازار کار می کند.

یادگیری یک هنر و مهارت می تواند در اقصی نقاط دنیا کارآمد و پولساز باشد. مخصوصا حرفه ای مثل باریستایی که در همه جای دنیا بازار کار خوب و مناسبی دارد. هم برای افرادی که به صورت تمام وقت و به عنوان شغل اصلی می خواهند به این حرفه بپردازند و هم برای دوستانی که به صورت نیمه وقت قصد فعالیت دارند.

سرفصل های دوره کاربردی باریستا

مقدمه ای بر قهوه

آشنایی با روش های صحیح عصاره گیری قهوه

آشنایی با متدهای دم آوری قهوه

آموزش لاته آرت به صورت مقدماتی

آشنایی با اصول سرو انواع نوشیدنی کافی شاپ

آماده سازی انواع نوشیدنی های گرم (آمریکانو، کاپوچینو، لاته، موکا، کارامل ماکیاتو و…)

آشنایی با متدهای مشتری مداری در حوزه کافی شاپ و رستوران

آشنایی با انواع نوشیدنی های سرد کافی شاپ (ماکتیل،اسموتی،میلک شیک) و روش های آماده سازی آنها

آشنایی با متدهای گارنیش و دکورینگ انواع نوشیدنی سرد

ارائه مطالب در حوزه طعم شناسی تخصصی

استاندارد نوشتن منوی کافی شاپ

مدت دوره:

3 روز 8 ساعته

دوره دم آوری قهوه (قهوه های دمی)

در این دوره شما با انواع دم افزارهای استاندارد جهت دم آوری قهوه مانند کمکس، فرنچ پرس، وی 60، کلور، سایفون، ایروپرس و … و سرو آن ها آشنا می شوید. به صورت عملی به تمرین هریک می پردازید و یاد میگیرید چطور بهترین پروفایل دم آوری برای هر قهوه و متد مورد نظر را به دست آورید.

در این دوره یاد میگیرید چطور نمودار عصاره گیری قهوه را آنالیز و بررسی کنید و با تغییر و هماهنگگ سازی درجه آسیاب قهوه و تکنیک دم آوری بتوانید بهترین خروجی را در عصاره قهوه خود داشته باشید.

سرفصل های دوره آموزشی قهوه های دمی:

سفر قهوه از مزرعه تا فنجان

آشنایی با انواع گونه ها و جوره های مختلف

آشنایی با اصطلاحات کاربردی دم آوری قهوه

شناخت ظروف سرو قهوه های دمی

معرفی روش های مختلف دم آوری

مفاهیم پایه در دم کردن قهوه و شناخت استانداردها

آشنایی با ابزار و شیوه های دم آوری به صورت عملی

تاثیر و اهمیت آب و دمای آن بر دم آوری

کار با دستگاه آسیاب و تنظیمات آن

شناخت درجه آسیاب مناسب برای هر متد

درک حسی موارد موثر در یک دم آوری ایده آل

تکنیک های ریزش قهوه و تاثیر آن بر دم آوری

آموزش دم کردن قهوه به روش های:

کمکس

V60

فرنچ پرس

کلور

ایروپرس

سایفون

مدت زمان دوره:

2 روز 6 ساعته

 

دوره مهارت های چشایی

در این دوره هنرجویان مهارت تشخیص تفاوت های حسی و چشایی در قهوه های تخصصی و تجاری را به دست آورده و با شناخت استانداردها و شاخص های کنترل کیفی قهوه، در کنار تجربه عملی، توانایی ارزیابی هر قهوه از لحاظ حسی، چشایی و کیفی را به دست خواهند آورد.

این دوره یک دوره ی بسیار کاربردی و تکمیلی برای اهالی و فعالان صنعت قهوه است چرا که تهیه ی یک نوشیدنی استاندارد و خوشمزه، تنها با شناخت و درک صحیح از قهوه ای که در اختیار داریم ممکن خواهد بود.

از آنجایی که قهوه تخصصی بیش از پیش در حال توسعه است، تمرکز بر تشخیص، توصیف و ارزیابی شاخصه های مرتبط با بویایی و چشایی در قهوه تخصصی نیز بیش از پیش حائز اهمیت است. به همین منظور اساتید ما در این دوره بر تکیه بر دانش حسی و چشایی و تجربه چندین ساله در این حرفه، هنرجویان عزیز را مطابق با آخرین و به روزترین تغییرات انجمن تخصصی قهوه تربیت خواهند کرد.

سرفصل های دوره مهارت های چشایی:

شناخت ارزیابی حسی و نقش آن در صنعت قهوه

آشنایی با آناتومی گیرنده های حسی بدن انسان

شناخت مزه های اصلی

اصول و استاندارد تمرین های چشایی و افزایش مهارت

اصول کار با کیت بویایی و تمرین های تقویت حسی و بویایی

شناخت چرخه طعمی قهوه و نحوه کار با آن

اصول و استاندارد ارزیابی حسی قهوه و تمرین عملی آن (کاپینگ)

تشریح فرم ارزیابی حسی قهوه

آشنایی با اصطلاحات تخصصی مرتبط با ارزیابی چشایی و حسی

مدت دوره:

2 روز 6 ساعته

 

دوره لاته آرت (هنر قهوه نگاری)

به هنر طراحی با شیر بر قهوه لاته آرت می گویند. امروزه زیبایی بصری نوشیدنی ها نقش مهمی را در سطح رضایت مشتری ایفا می کنند. بنابراین باریستایی که مسلط به هنر لاته آرت است، عموما از موقعیت شغلی بهتری برخوردار است.

در این دوره تکنیک های طراحی روی قهوه با کمک شیر و فوم شیر را به صورت عملی آموزش دیده و تمرین میکنید.

سرفصل های آموزشی لاته آرت:

آشنایی با انواع پیچر (پیچر شناسی)

آشنایی با انواع کاپ لاته (کاپ شناسی)

شیمی شیر

آشنایی با استانداردهای لاته آرت

تکنیک های فوم گیری از شیر

زیرسازی شیر و بافت شیر قهوه

تکنیک های عملی لاته آرت

آشنایی با پترن های مختلف

پیاده سازی پترن های اصلی

پترن های اصلی:

heart/ tulip/ swan/rosseta

مدت دوره:

2 روز 6 ساعته

دوره باریستا خانگی

باریستا خانگی یک دوره آموزش باریستایی است به زبانی ساده و قابل درک برای تمامی علاقمندان به قهوه. احتمالا برای شما پیش آمده است که بعضی از آیتم ها را در منوی کافه ها نشناسید و یا هنگام سرو قهوه در کافی شاپ معیاری برای ارزیابی خوب یا بد بودن قهوه نداشته باشید. یا حتی هزینه های بالای قهوه نوشی در کافه، ممکن است باعث حذف قهوه از لایف استایل شما شده باشد.

همچنین شاید بخاطر عدم دانش لازم و مهارت کافی برای دم آوری قهوه، به اجبار از قهوه های فوری که کیفیت نامطلوبی دارند استفاده کنید.

اگر شما با مشکلات بالا درگیر هستید و دوست دارید مهارت کافی برای برطرف کردن نیاز خود و اطرافیانتان را بدست بیاورید، دوره آموزشی باریستا خانگی مناسب شماست.

سرفصل های دوره باریستا خانگی:

تاریخچه قهوه

قهوه جیست؟

قهوه در چه مناطقی کشت می شود؟

انواع قهوه، عربیکا و ربوستا

قهوه خوب و قهوه بد

بهترین قهوه دنیا

آب و تاثیر آن بر قهوه

انواع فراوری قهوه و تاثیرات آن

برشته کاری قهوه و تاثیر آن

تفاوت قهوه های تجاری و تخصصی

قهوه سبز چیست

قهوه فوری و روش های تولید آن

چرا نباید قهوه فوری بنوشیم.

آموزش دم آوری قهوه به روش های مختلف

آموزش انواع قهوه دمی

طرز تهیه قهوه اسپرسو

اسپرسو ایده آل چه ویژگی هایی دارد

عصاره گیری از قهوه با ماشین اسپرسو

طریقه صحیح سرو و نوشیدن اسپرسو

آموزش جرم گیری اسپرسوساز

آموزش شستشو و نگه داری دستگاه

آموزش طراحی روی قهوه لاته

طرز تهیه هات چاکلت، طرز تهیه ماسالا، آمریکانو، کارامل ماکیاتو، انواع آیس کافی، آفوگاتو و … و رفع اشکال

مدت دوره:

2 روز 6 ساعته

 

 



















 

اساتید دوره ها

این دوره به صورت مشترک توسط خانم الهامی منش و آقای پورمحمودیان تدریس خواهد شد.

مکان برگزاری دوره ها

دوره آموزش باریستا در محل آکادمی پریمیر در خیابان فاطمی تهران برگزار خواهد شد.

پشتیبانی پس از دوره ها

هنرجویانی که پس از شرکت در دوره قصد راه اندازی کافی شاپ را داشته باشند از مشاوره اساتید دوره به صورت کاملاً رایگان بهره مند خواهند شد.

آکادمی پریمیر یکی از مجهزترین آکادمی های حال حاضر کشور است و از به روز ترین و پیشرفته ترین دستگاه ها و تجهیزات مرتبط با کافی شاپ بهره می برد.

برای دریافت مشاوره و  اطلاع از نزدیکترین تاریخ برگزاری دوره با شماره زیر تماس بگیرید

09354251125