موهیتو
موهیتو چیست؟

موهیتو چیست؟

موهیتو یک کوکتل کلاسیک کوبایی است که در سراسر جهان محبوب شده است. این نوشیدنی با طراوت و خوشمزه برای عصرهای گرم تابستان بسیار مناسب است. این مقاله تاریخچه، مواد تشکیل دهنده و آماده سازی Mojito را بررسی می کند.

تاریخچه

منشا موهیتو را می توان به قرن شانزدهم، زمانی که اسپانیایی ها نیشکر را به کوبا وارد کردند، جستجو کرد. این نوشیدنی در میان طبقه کارگر، به ویژه در میان کارگران مزارع شکر، محبوبیت پیدا کرد. دستور اصلی Mojito شامل aguardiente، شکل خام رم، مخلوط با آهک، شکر و نعناع بود. با گذشت زمان، این دستور پخت اصلاح شد و این نوشیدنی به یک کوکتل محبوب در بارها و رستوران های کوبا تبدیل شد. در طول قرن نوزدهم، موهیتو در میان گردشگران آمریکایی که از کوبا بازدید کردند، شهرت یافت. این کوکتل توسط نویسنده ارنست همینگوی، که به La Bodeguita del Medio، باری در هاوانا که برخی از بهترین موهیتوهای جهان را سرو می‌کند، رفت و آمد می‌کرد، محبوب شد. همینگوی از طرفداران این نوشیدنی بود و اغلب در رمان ها و مقالاتش درباره آن می نوشت.

مواد تشکیل دهنده موهیتو

موهیتوی اصلی شامل رام سفید، برگ نعناع، آبلیمو، شکر و آب سودا می باشد. البته نسخه بدون الکل آن رام را حذف می کند.
کیفیت مواد به کار رفته در موهیتو برای طعم کوکتل ضروری است. رام باید یک رام سفید مرغوب باشد که  طعم ملایمی داشته باشد. برگ های نعناع باید تازه باشند و پژمرده نباشند. اگر توجه کرده باشید طعم و عطر نعنا در موهیتوهای رستورانی خیلی مطلوب است. دلیل این موضوع این است که رستوران های از نعناعی تازه برای تهیه موهیتو استفاده می کند. اگر تمایل دارید موهیتو شما شبیه رستوران ها شود حتما از نعناع تازه استفاده کنید. آب لیموترش باید تازه فشرده شود و شکر باید شکر گرانول باشد. 
موهیتو چیست

روش تهیه موهیتو

تهیه موهیتو نسبتاً ساده است. برای درست کردن موهیتو، به یک لیوان بلند، یک مادلر و یک کوکتل شیکر نیاز دارید. با اضافه کردن برگ نعنا و شکر به لیوان شروع کنید. مقدار نعنا در موهیتو سلیقه ای می باشد و به همین دلیل می توانید مقدار نعنا را نسبت به ذائقه خود کم یا زیاد کنید. برای خرد کردن برگ های نعناع و شکر با هم از مادلر استفاده کنید تا زمانی که برگ های نعنا روغن خود را آزاد کنند. سپس آب لیمو را به لیوان اضافه کنید. مخلوط را خوب هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. سپس، لیوان را با تکه های یخ پر کنید و روی آن را با آب یا سودا پر کنید. مخلوط را خوب هم بزنید تا مطمئن شوید که همه مواد به خوبی با هم ترکیب شوند. نتیجه موهیتو یک کوکتل کلاسیک کوبایی خوش طعم است. موهیتوی آماده شده را در لیوان های مورد نظر بریزید و آن ها را با برگهای نعنا و برش های لیمویی که کنار گذاشته بودید تزیین کنید و خنک سرو نمایید.. حتما موهیتو را به صورت تازه سرو کنید چون احتمال این که بعد از ماندن تلخ شود، زیاد است.
موهیتو
طعم با طراوت و آماده سازی ساده این نوشیدنی آن را به یک کوکتل عالی برای عصرهای گرم تابستان تبدیل کرده است. محبوبیت موهیتو را می توان به کارگران مزرعه قند کوبا جستجو کرد که برای اولین بار این نوشیدنی را با استفاده از رام خام، آهک، شکر و نعناع درست کردند. امروزه موهیتو را می‌توان در بارها و رستوران‌های سراسر جهان یافت که محبوبیت آن را نشان می‌دهد.
بنر اینستاگرام