پیچر مناسب لته آرت
پیچر مناسب برای لته آرت

امروزه طراحی لاته آرت به حدی در میان باریستاها و کافه داران مهم شده است که آن را مهارتی تخصصی و جدا از مهارت باریستایی پایه می دانند. افراد زیادی تنهای برای یادگیری تخصصی این مهارت به کلاس های لاته آرت رفته و حتی در مسابقات بین المللی آن هم شرکت می کنند. طراحی یک لته آرت زیبا نه تنها به مهارت بلکه به تجهیزات مناسب نیز نیاز دارد و اصلی ترین تجهیزات لازم برای لته آرت، پیچر است. در این مقاله به این موضوع می پردازیم که چگونه پیچر مناسب برای لته آرت انتخاب نمایید.

 

پیچر

نکات مهم در انتخاب پیچر

اکر به دنبال خرید پیچر باشید احتمالا خواهید دید که تنوع بسیار زیادی در شکل، طرح، رنگ، اندازه و … در پیچرهای موجود در بازار وجود دارد. اما جدا از زیبایی هنگام خرید یک پیچر باید به دنبال چه چیزهایی باشید که نیاز شما را برای سرو یک لاته آرت مناسب ایجاد کنید؟ در ادامه به چند فاکتور مهم در انتخاب پیچر می پردازیم.

سایز پیچر

اولین چیزی که باید در نظر بگیرید این است که به چه اندازه ای از پیچر نیاز دارید. به عنوان یک قاعده کلی، پیچر شما باید 2-3 برابر اندازه فنجانی باشد که در آن لاته را سرو می کنید. دو سایز اصلی که پیچر های شیر در آن وجود دارند عبارتند از ۳۰۰ و ۶۰۰ میلی لیتر.

 

ابعاد پیچر

مهم ترین چیزی که باید هنگام انتخاب سایز پارچ شیرتان در نظر بگیرید این است که در واقع برای نوشیدنی تان چقدر شیر لازم دارید. وقتی صحبت تهیه فوم شیر به میان می آید توجه کنید که نباید پیچر شما زیاد پر یا خالی باشد.

انتخاب سایز غیر مناسب برای پیچر می تواند روی فوم شیر شما تاثیر مستقیم داشته باشد. همچنین میزان شیری که در پیچر می ریزید نیز اهمیت زیادی دارد. بنابراین سعی کنید میزان مناسبی از شیر را در پیچر مناسب بریزید تا در هنگام فوم گیری هم دچار مشکلاتی غیر معمول نشوید.

شکل دهانه پیچر

شاید باریستاهای باتجربه بتوانند با هر نوع پیچری لته آرت بی عیب و نقص ایجاد کنند، اما اگر تازه کار هستید حتما به این موضوع توجه کنید که اشکال مختلف دهانه ایجاد طرح های خاص را آسان تر یا دشوارتر می کنند. به همین دلیل است که باریستا های حرفه ای معمولا پیچر های مخصوص به خود دارند و حتی هنگامی که در جایی استخدام می شوند با ابزار خودشان کار می کنند.

شکل دهانه پیچرها اندکی با هم متفاوت هستند. دهانه پیچر های شیر به صورت کلاسیک کوتاهتر و گردتر هستند و دهانه های تیزتر که دارای دهانه های باریک تر و نوک تیزتر هستند برای لاته آرت مورد استفاده قرار می گیرند.

به طور کلی پیچر های نوک پهن برای افراد مبتدی و پیچر هایی با نوک های تیز برای لاته آرتیست های حرفه ای مناسب است.

جنس پیچر

بهترین ماده برای تولید پیچر شیر برای لته آرت حرفه ای، فولاد ضد زنگ (استیل) است. فولاد ضد زنگ به حفظ گرما کمک می کند و یک ماده بسیار مقاوم است، بنابراین می تواند در برابر دمای بالا و همچنین شستشوی مکرر مقاومت داشته باشد.

دسته دار بودن یا نبودن پیچر

اینکه پیچر دسته دار بخواهید یا بدون دسته به این بستگی دارد که می خواهید هنگام ریختن شیر، آن را چطور در دست خود نگه دارید. برخی بر این باورند که پیچر بدون دسته انعطاف پذیری بیشتر هنگام طرح زدن به آنها می دهد و برخی با گرفتن دسته راحت تر طرح می زندد.

اگر پیچری که انتخاب می کنید بدون دسته است به احتمال زیاد یک لایه لاستیکی یا چوبی برای گرفتن دور آن قرار دارد که باعث می شود شما به راحتی بتوانید آن را نگه دارید و دستتان دچار سوختگی ناشی از داغ شدن پیچر نشود. زیرا قرار است شیر را تا حدود ۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید پس پیچر شما نیز همراه شیر گرم می شود.

 

لته آرت

 

 

سخن پایانی

در این مقاله به نکات مهم در خرید پیچر پرداختیم. در نهایت این انتخاب شما است که با چه نوع پیچری راحت تر هستید. اما اگر هر سوالی در زمینه تهیه پیچر و سایر تجهیزات تهیه قهوه داشته باشید می توانید با دفتر ما تماس گرفته تا همکاران شما راهنمایی های لازم را برای شما به عمل رسانند.

بنر اینستاگرام