طرز تهیه قهوه مکزیکی
قهوه مکزیکی ترکیبی عالی از قهوه قوی، تازه برشته شده، شکلات و دارچین است. روی آن را می توان با خامه فرم گرفته شده تزیین کرد و ترکیبی جادویی و دلنشین ایجاد نمود. ترکیب دلچسب شکلات داغ و قهوه این نوشیدنی را به یکی از بهترین نوشیدنی های داغ شیرین تبدیل می کند. این قهوه به طور سنتی در فنجان های سفالی سرو می گردد. قهوه مکزیکی مانند قهوه ترک یا قهوه عربی روی حرارت مستقیم تهیه میشود
قهوه مکزیکی به غیر از مکزیک در آمریکا، بهخصوص در مناطقی با جوامع بزرگ مکزیکی نیز محبوب و مشهور است. این نوع از قهوه معمولا در آب و هوای سرد و مناطق روستایی به صورت گرم مصرف میشود.
اگر از طرفداران قهوه، دارچین و شکلات هستید، طعم شیرین و تند این نوشیدنی را دوست خواهید داشت. تهیه این قهوه بسیار ساده است و نیازی به مهارت و ظرافت خاصی ندارد.
مواد اولیه تهیه قهوه مکزیکی
قهوه آسیاب شده: سه چهارم فنجان
دارچین: 2 قاشق چای خوری
آب: 5 فنجان
شیر: نصف فنجان
خامه : نصف فنجان
شکلات آب شده یا سیروپ شکلات: یک سوم فنجان
شکر : 2 قاشق غذاخوری
عصاره وانیل: 1 قاشق چای خوری
چوب دارچین، خامه ی همزده، شکلات خرد شده: برای تزیین (اختیاری)
طرز تهیه
ابتدا قهوه ی آسیاب شده و دارچین را در سبد فیلتر قهوه بریزید. سپس 5 فنجان آب به قهوه جوش افزوده و به روش همیشگی خود قهوه را دم آوری نمایید.
زمانی که قهوه در حال دم شدن است، شیر، خامه ، سیروپ شکلات، و شکر را در شیر جوش ریخته وروی حرارت ملایم قرار دهید. دقت کنید که حرارت حتما ملایم باشد تا ترکیب نسوزد.
ترکیب بالا را از روی حرارت برداشته و قهوه ی دم کرده را رویآن بریزید. در این مرحله می توانید کمی وانیل نیز به این ترکیب اضافه نمایید. برخی افراد از جوز هندی رنده شده و شیرین بیان هم برای ادویهدار کردن قهوه مکزیکی استفاده میکنند.
قهوه را به 4 فنجان تقسیم کرده و روی آن را با خامه ی فرم گرفته یا دارچین و شکلات تزیین کنید.
بنوشید و از طعم دلنشین آن لذت ببرید.
نکات مهم تهیه قهوه مکزیکی
نوع روست قهوهای که برای این قهوه استفاده میشود، مدیوم یا مدیوم دارک است و درجه آسیاب آن نیز باید زبر (Coarse) باشد.
اگر طعم ادویهدار را دوست دارید، در ابتدا یک عدد بادیان رومی، یک قاشق چایخوری پوست پرتقال و یک عدد میخک کامل در شیرجوش بیندازید تا در کنار دارچین، طعم بینظیری به قهوه بدهند.
از دستور شما استفاده کردم و درست کردم طعم تندی داره برای من جالب بود ممکنه برای هر ذائقهای موردپسند نباشه البته
ممنون از توجهتون. خوشحالیم که مورد پسندتون واقع شده