قهوه فوری
همه چیز درباره قهوه فوری

قهوه فوری: دم کردنی سریع و راحت

قهوه فوری یک نوشیدنی محبوب است که به طور گسترده در سراسر جهان مصرف می شود. این نوشیدنی از دانه های قهوه که بو داده، آسیاب شده و سپس به صورت مایع غلیظ دم شده است، تهیه می شود. این مایع سپس آبگیری می شود تا پودری ریز تشکیل شود که می تواند به راحتی با آب داغ دوباره هیدراته شود تا یک فنجان قهوه سریع و راحت درست شود. در این مقاله به تاریخچه، تولید و محبوبیت آن می پردازیم.

تاریخچه

اولین تلاش ها برای تولید قهوه فوری را می توان در اواخر قرن هجدهم ردیابی کرد. با این حال، تا اوایل قرن بیستم بود که این نوشیدنی به طور گسترده در دسترس قرار گرفت. در سال 1901، یک شیمیدان ژاپنی-آمریکایی به نام Satori Kato روشی را برای تولید آن با استفاده از فرآیند خشک کردن انجمادی اختراع کرد. این روش شامل منجمد کردن عصاره غلیظ قهوه در یک بلوک جامد و سپس استفاده از خلاء برای حذف یخ و باقی گذاشتن پودر قهوه خشک بود.

در سال 1938، اولین محصول موفق تجاری قهوه فوری توسط شرکت سوئیسی نستله معرفی شد. این محصول که نسکافه نام دارد، به سرعت محبوبیت پیدا کرد و در بسیاری از خانواده ها در سراسر جهان به یکی از نوشیدنی های اصلی تبدیل شد. هنوز نیز بسیاری از افراد کافی فوری را با نام نسکافه می شناسند که تلقی اشتباهی است زیرا امروزه این نوشیدنی توسط شرکت های زیادی تولید می شود و برندها و طعم های بسیار متنوعی در دسترس هستند.

روش تولید

اما نکته ای که لازمه بدونید اینه که قهوه (اسپرسو، قهوه فرانسه، قهوه ترک و…) با قهوه فوری فرق دارد، شما هیچ قهوه ای را نمی توانید پیدا کنید که با ریختن درون آب جوش بلافاصله مصرف کنید. چرا؟ ما دانه هایی داریم به نام دانه قهوه، این دانه ها آسیاب می شوند و تبدیل می شوند به پودر قهوه، حالا این پودر قهوه برای آنکه طعم و مزه اصلی خود را آزاد کند و قابل مصرف باشد باید یا دم شود یا عصاره گیری شود ولی اگه یادت باشه قهوه فوری نیاز به این کار ندارد. شاید بپرسی چرا؟

تولید قهوه فوری شامل چندین مرحله است. ابتدا دانه های قهوه بو داده و آسیاب می شوند تا مایع غلیظی ایجاد شود. این مایع سپس روی یک درام چرخان داغ اسپری می شود، جایی که به سرعت خشک می شود و ذرات کوچکی را تشکیل می دهد. سپس ذرات بر اساس اندازه و شکل دسته بندی می شوند و از ذرات کوچکتر برای تهیه آن استفاده می شود.

سپس ذرات قهوه بیشتر پردازش می‌شوند تا رطوبت باقی‌مانده از بین برود و پودر ریز ایجاد شود. این پودر را می توان برای مدت طولانی بدون فاسد شدن نگهداری کرد و از این رو گزینه مناسبی برای مصرف کنندگان است.

محبوبیت قهوه فوری

قهوه فوری به دلایل مختلفی محبوب است. اول اینکه سریع و آسان درست می شود و فقط به آب داغ و یک قاشق پودر نیاز دارد. این باعث می شود آن را برای افرادی که وقت کافی ندارند یا به قهوه ساز سنتی دسترسی ندارند گزینه مناسبی باشد.

ثانیاً، این نوع قهوه  اغلب ارزان‌تر از سایر انواع قهوه است. این باعث می شود برای افرادی که بودجه کمی دارند گزینه ای مقرون به صرفه باشد.

در نهایت، این نوشیدنی در طعم‌ها و مارک‌های بسیار متنوعی در دسترس است، که یافتن محصولی را برای مصرف‌کنندگان آسان می‌کند که مطابق با ترجیحات طعم آنها باشد.

خواص قهوه فوری

قهوه فوری نیز مانند قهوه معمولی خواصی برای بدن دارد. هرچند که قطعا خواص آن کمتر است قهوه می باشد.

از جمله خواص آن می توان به موارد زیر اشاره کرد:

تقویت عملکرد مغزکافئین موجود در آن می تواند عملکرد مغز را بهبود بخشد.

افزایش متابولیسمکافئین آن ممکن است متابولیسم را افزایش داده و به شما کمک کند چربی بیشتری بسوزانید.

کاهش خطر ابتلا به بیماری ها قهوه ممکن است خطر ابتلا به بیماری های عصبی مانند آلزایمر و پارکینسون را کاهش دهد.

کاهش خطر ابتلا به دیابت قهوه می تواند به کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ کمک کند.

کالری قهوه فوری چقدر است؟

به طور کلی کالری قهوه فوری در یک فنجان حدودا 4 کالری است اما با توجه به نوع آن، خامه و شکری که به آن اضافه می کنید این مقدار می توانید تغییر کند. در نتیجه عامل اصلی تغییر میزان کالری و انرژی قهوه فوری به بقیه عناصر ترکیبی آن بستگی دارد.

قهوه فوری در مقابل قهوه تازه

اکثر مواقع سریع تر از قهوه تازه آماده می شود و درنتیجه برای زمان هایی که عجله دارید و بدن شما نیاز به کافئین دارد، بهترین گزینه است. چه از نظر مضرات چه از نظر فواید قوه فوری و تازه در یک سطح قرار دارند و در این دو مورد با یکدیگر تفاوتی ندارند. همچنین کالری قهوه فوری و تازه یکسان است در نتیجه اگر رژیم غذایی دارید نگران نباشد و قهوه فوری را با خیال راحت میل کنید.

تفاوت عمده قهوه فوری و تازه کیفیت آن ها با یکدیگر است. در بیشتر مواقع کیفیت قهوه تازه از فوری خیلی بهتر است.

سخن پایانی</h2>

اگر به دنبال راهی سریع و آسان برای تهیه قهوه بدون نیاز به تجهیزات دم کردن یا زمان اضافی هستید، قهوه فوری گزینه مناسبی است. علاوه بر این، می تواند یک انتخاب مقرون به صرفه برای کسانی باشد که می‌خواهند در مصرف کافئین خود صرفه جویی کنند. طرز تهیه قهوه فوری بسیار راحت است. به همین دلیل است که مصرف این نوع قهوه در جهان بسیار بالاست و جزو محبوب‌ترین نوشیدنی‌ها به حساب می‌آید.

در پایان می توان گفت قهوه فوری یک نوشیدنی محبوب و راحت است که میلیون ها نفر در سراسر جهان از آن لذت می برند. تاریخچه آن به اواخر قرن هجدهم برمی‌گردد و روش‌های مدرن تولید شامل برشته کردن و آسیاب کردن دانه‌های قهوه برای ایجاد مایع غلیظی است که پس از آن آبگیری می‌شود تا پودری ریز تشکیل شود. محبوبیت این نوشیدنی را می توان به راحتی، مقرون به صرفه بودن و تنوع طعم و برند آن نسبت داد.

اگر علاقه مند به تهیه فوری با کیفیت و با قیمت مناسب هستید می توانید از طریق این لینک اقدام نمایید.

بنر اینستاگرام