ابزار آماده سازی نوشیدنی های سرد
ابزار آماده سازی نوشیدنی های بار سرد

اار سار اولین قدم برای تهیه یک کوکتل عالی این است که ابزار لازم را در دست داشته باشید. به همین دلیل است که در این مقاله قصد داریم ابزار آماده سازی نوشیدنی های سرد را برای شما شرح دهیم. کوکتل سازی یک هنر است و درست مثل یک نقاش که به یک قلم مو خوب نیاز دارد، یک میکسولوژیست هم به یک شیکر خوب نیاز دارد. بارمن ها از مجموعه کاملی از ابزارهای عجیب و غریب استفاده می کنند که آنها را شبیه دانشمندان آزمایشگاهی می کند. ممکن است دلهره‌آور به نظر برسد، اما درست کردن کوکتل‌ها ساده‌تر از آن چیزی است که فکر می‌کنید. بیایید فهرست ابزارهایی را مرور کنیم که هر میکسولوژیست مشتاقی برای تهیه کوکتل های کشنده نیاز دارد که دوستانش را شگفت زده کند. اصلی ترین ابزار بار سرد به شرح زیر است:

 

جیگر

کوکتل سازی هنری خلاقانه و علمی است. دقت در ساخت یک کوکتل خوب کلیدی است و جیگر ابزار اندازه گیری مفیدی است که به شما در ایجاد یک کوکتل عالی کمک می کند. این یک ابزار ضروری برای هر کوکتل ساز مشتاق است.

گزینه های زیادی هنگام انتخاب جیگر وجود دارد، اما بسیاری از بارمن ها شکل مخروطی، جیگرهای بلند و کوچک را انتخاب می کنند. اگر دوست دارید کمی رنگ شخصی به آن اضافه کنید، می توانید از جیگرهای رنگی استفاده کنید.

 

جیگر

 

شیکر

شیکرها شاید سرگرم کننده ترین ابزار تهیه کوکتل برای میکسولوژیست های مشتاق باشند و اصلی ترین ابزار بار سرد به شمار آیند. چندین نوع شیکر وجود دارد، اما دو نوع رایج‌ترین آنها شیکر کوبلر و شیکر بوستون هستند.

شیکر سنتی، با یک پارچ فلزی یا شیشه ای، دارای شیکر داخلی و رویه نصب شده است. شیکر کوبلر یک شیکر بسیار مناسب برای افرادی است که در خانه کوکتل درست می کنند، اما شیکر بوستون یک شیکر همه کاره تر و انتخاب بارمن است.

شیکر بوستون از ۲ بخش ، یک لیوان پینت و یک پارچ فلزی برای پوشاندن رویه تشکیل شده است. آب بندی و جداسازی این دو نیاز به یک ضربه خوب در محل مناسب دارد. دلیل اینکه بارمن ها به این شیکر قسم می خورند این است که باعث می شود مخلوط شما در هنگام تکان دادن سریعتر خنک شود و تکان دادن زمان کمتری می برد. زمان کمتر برای تکان دادن به معنای زمان بیشتر برای نوشیدن است.

 

شیکر بوستون

 

استرینر

برخلاف شیکر کوبلر، شیکر بوستون فاقد صافی داخلی است، بنابراین نیاز به یک صافی جداگانه یا اصطلاحا استرینر دارد. انتخاب رایج، صافی Hawthorne است که آن را روی لیوان قرار می دهید تا نوشیدنی خود را صاف کنید. این صافی دارای فنر مخصوصی است که باعث می شود همه میوه ها و سبزیجات  پشت آن باقی بمانند.

برخی افراد به صافی مضاعف اعتقاد دارند. صاف کردن دوبار اساساً به این معنی است که کوکتل را از طریق 2 صافی مختلف صاف می کنید و به شما این امکان را می دهد که مثلاً پالپ های کوچکتر را از بین ببرید.

در این صورت ابتدا صافی هاوتورن را روی شیکر قرار دهید. سپس یک صافی ریز را روی لیوان سرو می‌گذارید و با ریختن کوکتل آن را دوبار صاف می‌کنید.

استرینر

 

بار اسپون

بار اسپون یک قاشق معمولی نیست. این وسیله، یک قاشق فلزی با دسته بلند و مارپیچ است که برای هم زدن نوشیدنی ها عالی است. دسته مارپیچ بلند به این صورت است که می توانید نوشیدنی را در امتداد مارپیچ بریزید تا کوکتل های لایه ای ایجاد کنید. بار اسپون بهتر از قاشق معمولی است زیرا در هر نوع ظروف شیشه ای قرار می گیرد و از آنجایی که کوکتل ها به ظروف شیشه ای متفاوتی نیاز دارند، این وسیله قطعا به کارتان می آید.

بار اسپون

 

مادلر

برای کوکتل هایی مانند موهیتو، به یک مادلر برای له کردن سبزیجات نیاز دارید. این له کردن به تکنیکی نیاز دارد، اما نکته کلیدی این است که عطر گیاهان خود را بدون کوبیده شدن بیدار کنید. کوبیدگی سبزیجات باعث آزاد شدن یک ماده شیمیایی می‌شود که به طعم کوکتل‌ها آسیب می‌زند، بنابراین یک مادلر به شما کمک می‌کند تا به آرامی سبزیجات را تبدیل به خمیر کنید.

مادلر

 

آب میوه گیری مرکبات

احتمالاً از قبل یک آبمیوه گیری مرکبات در پشت کابینت آشپزخانه خود دارید. این یک ظرف گرد ساده با یک مخروط است که آب میوه‌های مرکبات را می‌گیرد. حتی برخی دارای صافی برای جدا کردن پالپ از آب میوه هستند. وقتی از آب میوه تازه استفاده می‌کنید، کوکتل‌ها طعم بهتری دارند، بنابراین از آبمیوه‌گیری مرکبات خود برای تهیه آبمیوه تازه در خانه استفاده کنید.

 

آب مرکبات گیری

چاقوی بار سرد

لحظه شروع مهمانی همان لحظه ای است که شما آن کوکتل را جلوی دوستان خود می گذارید. کوکتل خود را آنقدر زیبا کنید که مهمانان شما شگفت زده شوند. Channel knife، یک چاقوی قاشقی شکل کوچک، برای تزئین با پوست کندن مارپیچ های بلند و نازک از مرکبات استفاده می شود. استایل کوکتل شما همان چیزی است که آن را به عنوان یک کوکتل در یک بار شیک می کند. داشتن یک چاقوی فانتزی همچنین باعث می‌شود مجموعه ابزارهای ضروری تهیه کوکتل برای میکسولوژیست‌های مشتاق در سطح بعدی به نظر برسد.

چاقوی بار سرد

لیوان

تنوع ظروف شیشه ای که می توانید برای کوکتل استفاده کنید بی پایان است. انواع زیادی وجود دارد. یکی جذاب تر از دیگری. می گویند لباس مرد را می سازد و همین امر در مورد کوکتل نیز صدق می کند. یک لیوان زیبا کوکتل شما را جذاب تر و در مرکز توجه همه قرار می دهد. برخی از لیوانهای ضروری که نیاز دارید عبارتند از یک لیوان مارتینی، یک لیوان کالینز، یک لیوان قدیمی و یک لیوان کوپه.

 

لیوان

 

 

در بالا ۸ ابزار بار سرد را برای شما شرح دادیم. کدام یک از این ابزارها مورد علاقه شماست؟ و مهمتر از همه، بعد از تهیه این ابزارها کدام کوکتل را قرار است درست کنید؟

 

بنر اینستاگرام