قهوه دالگونا
قهوه دالگونا چیست؟

قهوه یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌ها در سراسر جهان است و انواع مختلفی از قهوه‌ها و روش‌های تهیه آن وجود دارد. یکی از انواع جذاب و لذیذ قهوه که اخیرن بسیار ترند شده است، قهوه دالگونا است. این قهوه که از روش‌ها و ترکیبات خاصی برای تهیه آن استفاده می‌شود، با طعم منحصر به فرد و متفاوت خود مورد توجه علاقه‌مندان به قهوه قرار می‌گیرد. دالگونا قهوهٔ هم‌زدهٔ کف داری است که با قهوهٔ فوری درست می‌شود و با شیر نوشیده می شود. این قهوه با نام‌های دیگری مانند قهوهٔ هم زده، قهوهٔ کف دار یا قهوهٔ پف دار نیز شناخته می شود.

تاریخچه قهوه دالگونا

قهوه دالگونا در زمان همه‌گیری ویروس کووید ۱۹ از طریق شبکه‌های اجتماعی به شهرت رسید؛ زمانی که مردم در قرنطینه خانگی بودند و شروع به ساخت ویدئوهایی از درست کردن قهوه هم‌زده بدون استفاده از هیچ وسیله الکتریکی و با دست کردند. نام این نوشیدنی خوشمزه از «دالگونا»، یک آبنبات کره‌ای شکری گرفته شده است. ظاهر و طعم این قهوه شباهت زیادی به آبنبات دالگونا دارد؛ اگرچه در تهیه این نوشیدنی از دالگونا استفاده نمی‌‌شود.

روش تهیه قهوه دالگونا

این قهوه تنها 3 ماده اولیه دارد. طرز تهیه قهوه دالگونا بسیار ساده و آسان است و در کمتر از 10 دقیقه آماده می‌شود.

مواد لازم برای تهیه این قهوه عبارتند از:

قهوه فوری

شکر

آب جوش

برای درست کردن قهوه دالگونا کافیست اندازه های مساوی از آب جوشیده شده داغ، شکر و پودر قهوه فوری را در یک ظرف مخلوط کنید.حدود دو قاشق غذاخوری از هر کدام برای یک لیوان تقریبا کافی است.

با استفاده از یک همزن برقی و یا دستی، آن را آنقدر هم بزنید تا یک مایع خمیری شکل و نرمی درست شود. هم زدن یکنواخت را انقدر ادامه دهید تا مایع  یکدست شود.

پس از اینکه به حالت خمیری دلخواه رسید، این مخلوط را روی شیر سرد یا گرم بریزید و بعد از هم زدن آن را نوش جان کنید.

نکات مهم

  • مقدار شکر، نسکافه و آب جوش باید دقیقا یکسان باشند. اگر نسبت ترکیب بهم بخورد فوم دیرتر شکل می‌گیرد یا بافت مناسب را پیدا نمی‌کند.
  • درست کردن قهوه دالگونا با استفاده از دانه‌های قهوه آسیاب شده، امکان‌پذیر نیست و این وجود قهوه فوری است که لایه‌ای متراکم و کف مانند را ایجاد می‌کند. دلیل این مسئله نیز تا حد زیادی به روند خشک کردن دانه‌های قهوه مربوط می‌شود.
  • بهتر است که مواد را در کاسه مخلوط کنید نه در لیوان. زیرا هم زدن در کاسه باعث می‌شود هوای بیشتری با قهوه ترکیب شود و بهتر پف کند.
  • می‌توانید قهوه دالگونا را بدون استفاده از همزن برقی و با قاشق نیز هم بزنید؛ فقط باید بدانید که این کار حدود ۲۰ دقیقه زمان می‌برد.

 

 

بنر اینستاگرام